19-re lapot? Igen, kérünk!

By in
2185
19-re lapot? Igen, kérünk!

A Komplex Fejlesztés, így emlékszik mindenki arra a 240 MFt-os beruházásra, mely gyökeresen megváltoztatta az addigi életünket és melynek köszönhetően nyerte el a gyár maihoz már hasonlító formáját.

Ahogy a cím is utal rá, fejlesztés a szokásosnál rizikósabb volt, mivel éppen a 2008-as recesszió kellős közepébe sikerült elkészülnünk vele. Ott álltunk a gyönyörű új csarnokkal, az új robot technológiákkal, a szuper informatikával – és bumm, októberben kitört a válság. Kresz Erika tulajdonos/ügyvezetőnk azonban hihetetlen energiákat mozgósított magában és bennünk. Mindenki megnyugtatott, hogy a legjobbkor sikerült elkészülnünk a fejlesztéssel, mert most csak az fog életben maradni, aki a leghatékonyabban, a legjobb technológiával, a legmodernebb módszerekkel képes termelni és a legmagasabb minőséget nyújtja. Ne feledjétek a jelszavunkat: Mindig egy lépéssel a többiek előtt – mondta és igaza lett. Valóban, mi a válság alatt is növekedtünk, nem maradtak el megrendeléseink, sőt új partnerekre is találtunk.

Mindeközben még arra is volt energiánk, hogy csinosítgassuk a gyár környékét. Családi napot szerveztünk a kerti munkákra, virágokat, dísznövényeket telepítettünk, hogy otthonosabb legyen a környezetünk.

Ehhez a sikerhez azonban az is kellett, hogy higgyünk a csapatunk erejében, bízzunk a közös munka eredményességében.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)