Rólunk

Cégünkről

A minőségi termelés szakmai felelősséggel társul a 30 éves vállalkozásunknál.

Száz százalékban magyar tulajdonú cégként a sikeresen bővítettük műanyag fröccsöntés profilunkat szerszámtervezés és -készítéssel majd összeszereléssel egy komplex, minőségbiztosítással felügyelt rendszerré. 

Nálunk az innováció nem alkalmi akció, hanem a vevői igények kiszolgálásának módja, emiatt vállalatunk képes kiszolgálni a kisszériás megrendeléseket, de rugalmas gyártásszervezésével és magasfokú automatizációjával a hosszútávú tömeggyártásban is részt veszünk.
Termékeinket a műszeriparban, járműiparban, diagnosztikai berendezések, sportolást és szabadidős tevékenységet segítő készülékek gyártásánál használják fel.
A teljes termelési folyamaton végighúzódó minőségbiztosítási rendszerünk az Ipar 4.0 alkalmazásoknak köszönhetően garantálja a megrendelők által elvárt minőséget.
A szerszámkészítésben CAD/CAM alapú technológiát használunk, melynek köszönhetően megbízható méretpontossággal készítünk fröccsöntő, nyomásos öntő, vákum, és mélyhúzó szerszámokat.
Fejlesztéseink eredményeképpen működik a HSC marás, melynek köszönhetően már az edzett szerszámlapok vagy betétek gazdaságos, marással történő megmunkálása is több éves gyakorlat az üzemben.
Maintenance Fast Track rendszerünk biztosítja, hogy a műanyagüzemben működő szerszámok meghibásodását szinte azonnal el tudjuk hárítani, ezzel is biztosítva a határidőre történő gyártást és szállítást.

A Kresz Kft. a saját tervezésű szerszámgyártásnak és az automatizált termelésnek köszönhetően garantált méretpontossággal történő, minőségbiztosított, komplex alkatrészgyártásra is mindig sikerrel vállalkozik.

Annak ellenére, hogy jelentős létszámnövekedéssel büszkélkedhetünk és közel 100 fős vállalkozás lettünk, nem szűnt meg a már kezdetek óta meglévő családias légkör. A munkatársak és a vezetőség egy csapatként tekint egymásra, vállalati kultúránk része a egymás iránti tisztelet, a szakmai követelmények betartása és a folyamatos képzés, mert a fejlődés közös célunk.

Díjak, elismerések:

Dél-dunántúli Minőségi díj -2002

Az év üzletembere díj , Kresz Erika tulajdonos/ügyvezető – 2009

Baranya megyei Innovációs díj – 2010