Alkotás -együtt azaz mi is a co-creation

By in
2375
Alkotás -együtt azaz mi is a co-creation

Az úgy szokott menni, hogy a Megrendelő leadja a rajzot, mi elkészítjük a szerszámot és legyártjuk a terméket. Úgy is szokott menni, hogy megkapjuk a szerszámot és legyártjuk a terméket.

A RATI Kft. óta azonban nem úgy megy. Ők voltak az elsők, akikkel – még 2005 táján – közösen terveztük meg az általuk elképzelt termék végső megjelenését. Hát ez lenne a mára bevált módszerünk a co-creation, vagyis az együtt alkotás. A RATI Kft. első kartámasz fejlesztését úgy sikerült tökéletesíteni, hogy a tervrajzok alapján nálunk véglegesítettük a szükséges szerszámot és gondoltuk végig a magas minőségű termék előállításához szükséges folyamatot.

Azért is emlékezünk ilyen nosztalgiával erre a közös munkára, mert akkor történt meg először, hogy a teljes „fegyvertárunkat” be kellett vetnünk a siker érdekében, azaz a 3D tervezéstől a szerszámgyártáson át a fröccsöntés, szerelés és szállítás feladatokig mindent a teljesítés szolgálatába állítottunk.

Ez volt az első teljes értékláncot követelő munka, melyet még sok követett azóta , természetesen a RATI-val is, mind a mai napig.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)