Családi majális a Kresz & Fiedler Kft.-nél

By in
646
Családi majális a Kresz & Fiedler Kft.-nél

A Kresz&Fiedler Kft. családi vállalkozás, melyre büszkék vagyunk. Tudjuk, hogy mit jelent, amikor egy közösség nemcsak a munkahelyen ismeri egymást, hiszünk a bizalom és az összefogás támogató erejében.

Emlékszünk, hogy az első majálist 25 évvel ezelőtt egy gyalogtúra keretében szerveztük meg a Mecseknádasd és Óbánya közötti varázslatos Réka-völgybe, ahová a munkatársak családjaikkal együtt érkeztek. A családi napot azóta minden évben megszervezzük, mely mindig nagyon népszerű, sokan eljönnek, idén május 6-án gyermekekkel együtt 150-en voltunk. A programra a kismamákat és a nyugdíjasainkat is meghívjuk.

A rendezvényen két 10 éves törzsgárda tagot köszöntöttünk. A programok között szerepelt tűzoltó autó bemutató, 3D karika, csillám tetoválás, arcfestés, légvár, kreatív asztal, lufi hajtogatás, foci, csocsó, pingpong, és a Mecseknádasdi Önkéntes Kiemelten Közhasznú Tűzoltó Egyesületnek köszönhetően habparti. A hozzátartozók cégbejárás keretén belül megismerhették a céget. A jó hangulatról DJ gondoskodott, a finom ételről pedig Kresz András, aki ízletes babgulyást főzött nekünk.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)