Csapatostul Rékavölgyben

By in
2168
Csapatostul Rékavölgyben

Mi egy családi cég vagyunk és ezt mindig is büszkén vállaltuk. Meggyőződésünk, hogy a családon belüli összefogás és bizalom a vállalat javát szolgálja.

Még ma is úgy gondoljuk, hogy a cégünk egy nagy család, ahol persze lehetnek viták, veszekedések és akár válások is, de az összetartozás érzése erős és megvan a bizalom egymás között.

Csodálatos érzés amikor családostól összejövünk, gyerekek kicsik és nagyok, férjek és feleségek, szerelmesek és egyedülállók a céges majálison mind együtt vagyunk és csak egyszerűen jól érezzük magunk. Így megy ez már 22 éve.

Emlékszünk, hogy az első majálist egy gyalogtúra keretében szerveztük meg a Mecseknádasd és Óbánya közötti varázslatos Réka-völgybe, ahová a munkatársak családjaikkal együtt érkeztek. Akkorra már voltunk annyian, hogy bográcsoló versenyt is hirdethettünk, ahol a különböző csapatok babgulyástól nyúlpaprikásig terjedő menüt készítettek, de volt, aki egyszerűen csak szalonnát sütött. Az izgalmat a kötélhúzással kezdődött és számháborúban végződött csapatversenyek adták, melyek közül a számháború máig tartó élmény volt.

Családi vállalkozásként pontosan tudjuk, hogy mit jelent amikor egy közösség nemcsak a munkahelyen ismeri egymást és ismerjük a családok támogató erejét. Nagyon hiányzott az idei majális elmaradása és reméljük jövőre már megtarthatjuk hagyományos rendezvényünket.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)