A sorozatgyártás lényege az állandó minőség.

By in
1237
A sorozatgyártás lényege az állandó minőség.

A sorozatgyártás lényege az állandó minőség.

Igen tudjuk, hogy ez nem nagy újság az iparágban, ám megfelelni ennek az egyszerű feltételnek már sokkal nehezebb. Ki kell dolgozni a működés minden mozzanatát az irodai munkától a termelésen át a raktározásig, de még a nyersanyag beszállítást is folyamatosan monitorozni kell. Van vele tehát teendő, de legfontosabb az elviség és az állandóság.
Az ISO szabványoknak való megfelelés a rendszer minőségének folyamatos fenntartását célozza.
Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány lényege, hogy a cégünk által kialakított vállalatirányítási módszert rögzítse valamint segítsen azt mindenki számára érthetővé tenni és betartani. Akkor dolgozunk jól, ha az éves monitoringra felkészülés nem okoz különösebb nehézséget a napi munka során.
Műanyaggal dolgozunk, így hát sokat tudunk a műanyagról. Tudjuk, hogy veszélyes lehet a környezetünkre és persze azt is tudjuk, hogyan ne legyen az.
A KRESZ Kft. elkötelezett a környezetvédelem iránt, ezért kidolgoztuk a kármegelőzést és a hatékony, környezetbarát hulladékkezelést biztosító folyamatainkat, melyeket az MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerint rögzítettünk. Azonban nem hagyjuk annyiban a környezetvédelem ügyét, teljesítményünk folyamatos javítása érdekében célkitűzéseket fogalmaztunk meg és ezeket igyekszünk is elérni.

Hát ezt gondoljuk mi a minőségről és eszerint is cselekszünk.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)