Főoldal

Play Video
KORONAVIRUS

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÁS

A Kresz & Fiedler Kft. nevében szeretném arról biztosítani, hogy a jelenleg kialakult, bizonytalan helyzetben továbbra is az Önök megrendelésének teljesítése cégünk legfőbb prioritása. Cégünk fontos feladatának tekinti a biztonságos és tiszta munkakörnyezetet. Folyamatosan monitorozzuk a fejleményeket. A helyzetre való tekintettel betartjuk és betartatjuk a legújabb biztonsági előírásokat is. A fokozott higiéniai intézkedésekről tájékoztattuk kollégáinkat, azokat mind vezetőink, mind munkatársaink maximálisan betartják. A takarítás és fertőtlenítés gyakoriságát növeltük, különös tekintettel az üzemi területekre, a közösségi területekre, beleértve az étkezőt és a mosdókat. Fokozott biztonsági intézkedéseket vezettünk be az áruátvétel és kiadás területén. A partnereinkkel történő egyeztetéseket telefonon vagy e-mail-ben bonyolítjuk. Cégünk több pontján kézfertőtlenítőket helyeztünk el. Változatlan kapacitással és az elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki megrendelőinket a következő időkben is. Ha fennakadásuk lenne más beszállítókkal, keressenek bizalommal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy segíteni tudjunk.

Köszönjük a támogatását és a cégünk iránti elkötelezett hűségét!

Üdvözlettel: Kresz Erika Ügyvezető

30 év, 30 hét, 30 történet

A 30 éves KRESZ & FIEDLER Kft. május elejétől minden héten egy-egy emlék felidézésével szeretné megköszönni munkatársainak és partnereinek, hogy lehetővé tették e szép történet elmesélését.

Hírek
Bernd Fiedler emlékére

Bernd Fiedler emlékére

Együtt kezdtük. Társunk volt, barátunk és mesterünk. Adott, ahogy csak adhatott, segített amivel csak tudott és mindig kedves volt. Kicsit magyarrá is vált, kicsit pécsváradi is lett. Amikor az első CNC-k megérkeztek, amikor Dávidék hazajöttek a hathetes kiképzésből, akkor tudtuk, hogy a családi barát mellett, egy nagylelkű, megbízható üzlettársat is kaptunk. Tudását szívesen megosztotta, nyitott gondolkodása példát mutatott nekünk. Mindig, mindenben számíthattunk rá, és velünk maradt akkor is amikor már megálltunk a magunk lábán. Harminc évet töltöttünk együtt jóban-rosszban. Hiányozni fog a kedvessége, a mosolya, a ping-pong történetei, a szellemisége, de ha majd az égi gyárcsarnokban körbesétál, elégedetten fog bólogatni, mert  láthatja, hogy öröksége tovább él nálunk, sosem vész el.



Folyamatosan keressük az újabb megoldásokat, hogy minél kreatívabban tudjuk ügyfeleink igényeit kiszolgálni. Mérnök csapatunk saját fejlesztésű szerszámokkal, összeszerelő automatákkal segíti a termelést. 

Tudatában vagyunk annak a környezeti terhelésnek, melyet a műanyag termékek helytelen használata és hulladék kezelése okoz, a műanyag azonban ma már elválaszthatatlan és sokszor hasznos része életünknek. Munkánk minden területén  igyekszünk a környezeti hatásokat csökkenteni és felelősségteljesen gondolkodni a műanyagról.

Függetelenül attól, hogy kis sorozatú vagy hónapokon esetleg, éveken átnyúló mennyiségi termelésről van szó, számunkra csak a minőségi termelés az elfogadható. A minőség megőrzésén mindennap dolgozunk folyamatos fejlesztése pedig értékrendünk része.

Partnereink

Pályázatok

Pályázat 1
GINOP-1.2.1-15-2015-00492
Pályázat 1
GINOP-1.3.3-16-2016-00001

Tanúsítványok