Főoldal

KORONAVIRUS

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÁS

A Kresz & Fiedler Kft. nevében szeretném arról biztosítani, hogy a jelenleg kialakult, bizonytalan helyzetben továbbra is az Önök megrendelésének teljesítése cégünk legfőbb prioritása. Cégünk fontos feladatának tekinti a biztonságos és tiszta munkakörnyezetet. Folyamatosan monitorozzuk a fejleményeket. A helyzetre való tekintettel betartjuk és betartatjuk a legújabb biztonsági előírásokat is. A fokozott higiéniai intézkedésekről tájékoztattuk kollégáinkat, azokat mind vezetőink, mind munkatársaink maximálisan betartják. A takarítás és fertőtlenítés gyakoriságát növeltük, különös tekintettel az üzemi területekre, a közösségi területekre, beleértve az étkezőt és a mosdókat. Fokozott biztonsági intézkedéseket vezettünk be az áruátvétel és kiadás területén. A partnereinkkel történő egyeztetéseket telefonon vagy e-mail-ben bonyolítjuk. Cégünk több pontján kézfertőtlenítőket helyeztünk el. Változatlan kapacitással és az elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki megrendelőinket a következő időkben is. Ha fennakadásuk lenne más beszállítókkal, keressenek bizalommal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy segíteni tudjunk.

Köszönjük a támogatását és a cégünk iránti elkötelezett hűségét!

Üdvözlettel: Kresz Erika Ügyvezető

30 év, 30 hét, 30 történet

A 30 éves KRESZ & FIEDLER Kft. május elejétől minden héten egy-egy emlék felidézésével szeretné megköszönni munkatársainak és partnereinek, hogy lehetővé tették e szép történet elmesélését.

Hírek
Pályázatok
Tömbszikra forgácsolás szabad kapacitás a Kresz & Fiedler Kft.-nél

Tömbszikra forgácsolás szabad kapacitás a Kresz & Fiedler Kft.-nél

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a szabad kapacitású GF Agie Form E 600 tömbszikra forgácsoló gépünket. A főbb adatai a következők: Max. mozgástartomány: 600x400x400 mm Max. munkadarabméret: 800×600 mm Max. munkadarab súly: 1000 kg Havi szabad kapacitás kb. 200 óra A szikraforgácsolást hozott és általunk biztosított elektródával is vállaljuk. Prémium szolgáltatás: az elektródákat a munkadarab CAD modellje alapján a vevő kérésére megtervezzük. Érdeklődés esetén keresse kolléganőnket: Hauser Judit mail@kresz.hu +36 72 566 730Folyamatosan keressük az újabb megoldásokat, hogy minél kreatívabban tudjuk ügyfeleink igényeit kiszolgálni. Mérnök csapatunk saját fejlesztésű szerszámokkal, összeszerelő automatákkal segíti a termelést. 

Tudatában vagyunk annak a környezeti terhelésnek, melyet a műanyag termékek helytelen használata és hulladék kezelése okoz, a műanyag azonban ma már elválaszthatatlan és sokszor hasznos része életünknek. Munkánk minden területén  igyekszünk a környezeti hatásokat csökkenteni és felelősségteljesen gondolkodni a műanyagról.

Függetelenül attól, hogy kis sorozatú vagy hónapokon esetleg, éveken átnyúló mennyiségi termelésről van szó, számunkra csak a minőségi termelés az elfogadható. A minőség megőrzésén mindennap dolgozunk folyamatos fejlesztése pedig értékrendünk része.

Partnereink

Pályázatok

Pályázat 1
GINOP-1.2.1-15-2015-00492
Pályázat 1
GINOP-1.3.3-16-2016-00001

Tanúsítványok

Online visszaélés-bejelentési rendszer

Az egyedi bejelentő link a következő URL-en vagy QR kódon érhető el:

https://partner.trustlinehungary.hu/kresz-&-fiedler-kft