Főoldal

Play Video
KORONAVIRUS

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÁS

A Kresz & Fiedler Kft. nevében szeretném arról biztosítani, hogy a jelenleg kialakult, bizonytalan helyzetben továbbra is az Önök megrendelésének teljesítése cégünk legfőbb prioritása. Cégünk fontos feladatának tekinti a biztonságos és tiszta munkakörnyezetet. Folyamatosan monitorozzuk a fejleményeket. A helyzetre való tekintettel betartjuk és betartatjuk a legújabb biztonsági előírásokat is. A fokozott higiéniai intézkedésekről tájékoztattuk kollégáinkat, azokat mind vezetőink, mind munkatársaink maximálisan betartják. A takarítás és fertőtlenítés gyakoriságát növeltük, különös tekintettel az üzemi területekre, a közösségi területekre, beleértve az étkezőt és a mosdókat. Fokozott biztonsági intézkedéseket vezettünk be az áruátvétel és kiadás területén. A partnereinkkel történő egyeztetéseket telefonon vagy e-mail-ben bonyolítjuk. Cégünk több pontján kézfertőtlenítőket helyeztünk el. Változatlan kapacitással és az elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki megrendelőinket a következő időkben is. Ha fennakadásuk lenne más beszállítókkal, keressenek bizalommal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy segíteni tudjunk.

Köszönjük a támogatását és a cégünk iránti elkötelezett hűségét!

Üdvözlettel: Kresz Erika Ügyvezető

30 év, 30 hét, 30 történet

A 30 éves KRESZ & FIEDLER Kft. május elejétől minden héten egy-egy emlék felidézésével szeretné megköszönni munkatársainak és partnereinek, hogy lehetővé tették e szép történet elmesélését.

Hírek
K&F Hírtad

K&F Hírtad

Megbeszélni közös dolgainkat, kitárgyalni a cégben történteket mindig is a beavatottság érzését kelti. Ezt a célt szolgálta a nyolc kiadást is megért, negyedévente jelentkező üzemi lapunk a Hírtadó. Az igényes, színes megjelenésű üzemi lapot munkatársaink szerkesztették, a cikkeket, a fotókat is ők készítették. Az írásokból sugárzik a közösség ereje, az otthonosság érzése, az együttműködés öröme és az elért eredmények feletti jogos büszkeség. Aki kézbe vesz egy archív példányt, szinte visszarepül az időben és máris látja maga előtt az üzem életét. Megtudja mi foglalkoztatott akkor mindenkit, kik az új dolgozók, kik mentek el, ki mit tanult, milyen családi események történtek, kik látogattak a gyárba, de még azt is, hogy milyen új megrendelések érkeztek. Apró, de sokat mondó kis rovat volt a „Termék felismerő” mivel a nálunk gyártott sokféle az apró alkatrészeről nehéz megmondani, hogy mihez és kinek készülnek. Igen, mondhatjuk, hogy beavatottak voltunk, ami ma is igaz, csak már másként történik. A Hírtadót mindenki szerette, ám a 2008-as világválság idején a hajtás és a gyár rohamos fejlődése elsodorta a lapot, melyből ma már csak néhány példány és a szép emlékek maradtak.Folyamatosan keressük az újabb megoldásokat, hogy minél kreatívabban tudjuk ügyfeleink igényeit kiszolgálni. Mérnök csapatunk saját fejlesztésű szerszámokkal, összeszerelő automatákkal segíti a termelést. 

Tudatában vagyunk annak a környezeti terhelésnek, melyet a műanyag termékek helytelen használata és hulladék kezelése okoz, a műanyag azonban ma már elválaszthatatlan és sokszor hasznos része életünknek. Munkánk minden területén  igyekszünk a környezeti hatásokat csökkenteni és felelősségteljesen gondolkodni a műanyagról.

Függetelenül attól, hogy kis sorozatú vagy hónapokon esetleg, éveken átnyúló mennyiségi termelésről van szó, számunkra csak a minőségi termelés az elfogadható. A minőség megőrzésén mindennap dolgozunk folyamatos fejlesztése pedig értékrendünk része.

Partnereink

Pályázatok

Pályázat 1
GINOP-1.2.1-15-2015-00492
Pályázat 1
GINOP-1.3.3-16-2016-00001

Tanúsítványok