Főoldal

Play Video
KORONAVIRUS

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÁS

A Kresz & Fiedler Kft. nevében szeretném arról biztosítani, hogy a jelenleg kialakult, bizonytalan helyzetben továbbra is az Önök megrendelésének teljesítése cégünk legfőbb prioritása. Cégünk fontos feladatának tekinti a biztonságos és tiszta munkakörnyezetet. Folyamatosan monitorozzuk a fejleményeket. A helyzetre való tekintettel betartjuk és betartatjuk a legújabb biztonsági előírásokat is. A fokozott higiéniai intézkedésekről tájékoztattuk kollégáinkat, azokat mind vezetőink, mind munkatársaink maximálisan betartják. A takarítás és fertőtlenítés gyakoriságát növeltük, különös tekintettel az üzemi területekre, a közösségi területekre, beleértve az étkezőt és a mosdókat. Fokozott biztonsági intézkedéseket vezettünk be az áruátvétel és kiadás területén. A partnereinkkel történő egyeztetéseket telefonon vagy e-mail-ben bonyolítjuk. Cégünk több pontján kézfertőtlenítőket helyeztünk el. Változatlan kapacitással és az elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki megrendelőinket a következő időkben is. Ha fennakadásuk lenne más beszállítókkal, keressenek bizalommal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy segíteni tudjunk.

Köszönjük a támogatását és a cégünk iránti elkötelezett hűségét!

Üdvözlettel: Kresz Erika Ügyvezető

30 év, 30 hét, 30 történet

A 30 éves KRESZ & FIEDLER Kft. május elejétől minden héten egy-egy emlék felidézésével szeretné megköszönni munkatársainak és partnereinek, hogy lehetővé tették e szép történet elmesélését.

Hírek
Personal Digital Assistant

Personal Digital Assistant

Azaz a PDA. A mumus, vagyis hogy csak volt a mumus. 2004-ben bevezettük ugyanis az integrált vállalatirányítási rendszert, ráadásul ahogy szoktuk, korai innovátorként kezdtünk bele, ami azzal is járt, hogy kevés hazai tapasztalatot tudtunk átvenni. A mai is működő, folyamatosan fejlesztett ERP (a vállalatirányítási rendszer angol rövidítése) egyik fontos eleme a kis kézi számítógép a PDA, melyben a nagy mennyiségű adat kezelése mobilan megoldható. Ebből is persze már a harmadik generációt fogyasztjuk, de nem nehéz elképzelni, hogy milyen kihívást jelentett az eszköz megbízható használata abban az időben, amikor a robosztus asztali számítógépek is csak éppen hogy elterjedtek az otthonokban. Tanulni kellett, meg kellett érteni a folyamatlépések sorrendjét, ügyelni kellett az adatkezelés pontosságára és ez bizony kihívás volt minden gépkezelőnek- valljuk be még ma is a legnehezebb feladatuk. Mai működésünk már elképzelhetetlen lenne a vállalatirányítási rendszer, a működésünk minőségi követelményei teljesíthetetlenek lennének nélküle és ezt mindenki érti a gyárban. A PDA pedig a rettegett mumusból a mindennapok hasznos kis segítőtársa lett.Folyamatosan keressük az újabb megoldásokat, hogy minél kreatívabban tudjuk ügyfeleink igényeit kiszolgálni. Mérnök csapatunk saját fejlesztésű szerszámokkal, összeszerelő automatákkal segíti a termelést. 

Tudatában vagyunk annak a környezeti terhelésnek, melyet a műanyag termékek helytelen használata és hulladék kezelése okoz, a műanyag azonban ma már elválaszthatatlan és sokszor hasznos része életünknek. Munkánk minden területén  igyekszünk a környezeti hatásokat csökkenteni és felelősségteljesen gondolkodni a műanyagról.

Függetelenül attól, hogy kis sorozatú vagy hónapokon esetleg, éveken átnyúló mennyiségi termelésről van szó, számunkra csak a minőségi termelés az elfogadható. A minőség megőrzésén mindennap dolgozunk folyamatos fejlesztése pedig értékrendünk része.

Partnereink

Pályázatok

Pályázat 1
GINOP-1.2.1-15-2015-00492
Pályázat 1
GINOP-1.3.3-16-2016-00001

Tanúsítványok