Főoldal

Play Video
KORONAVIRUS

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÁS

A Kresz & Fiedler Kft. nevében szeretném arról biztosítani, hogy a jelenleg kialakult, bizonytalan helyzetben továbbra is az Önök megrendelésének teljesítése cégünk legfőbb prioritása. Cégünk fontos feladatának tekinti a biztonságos és tiszta munkakörnyezetet. Folyamatosan monitorozzuk a fejleményeket. A helyzetre való tekintettel betartjuk és betartatjuk a legújabb biztonsági előírásokat is. A fokozott higiéniai intézkedésekről tájékoztattuk kollégáinkat, azokat mind vezetőink, mind munkatársaink maximálisan betartják. A takarítás és fertőtlenítés gyakoriságát növeltük, különös tekintettel az üzemi területekre, a közösségi területekre, beleértve az étkezőt és a mosdókat. Fokozott biztonsági intézkedéseket vezettünk be az áruátvétel és kiadás területén. A partnereinkkel történő egyeztetéseket telefonon vagy e-mail-ben bonyolítjuk. Cégünk több pontján kézfertőtlenítőket helyeztünk el. Változatlan kapacitással és az elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki megrendelőinket a következő időkben is. Ha fennakadásuk lenne más beszállítókkal, keressenek bizalommal, mindent megteszünk annak érdekében, hogy segíteni tudjunk.

Köszönjük a támogatását és a cégünk iránti elkötelezett hűségét!

Üdvözlettel: Kresz Erika Ügyvezető

jubileumi logo
1995 Certification

30 év, 30 hét, 30 történet

A 30 éves KRESZ Kft. május elejétől minden héten egy-egy emlék felidézésével szeretné megköszönni munkatársainak és partnereinek, hogy lehetővé tették e szép történet elmesélését.

Minőség, minőség, minőség

Tudtuk, tanultuk és éreztük, hogy a fejlődésünk egyik legfontosabb feltétele a garantáltan állandó magas minőség létrehozása és megtartása. Kezdetben azt hittük, ez csak a termelésre vonatkozik, de hamar rá kellett jönnünk, hogy gyakorlatilag az egész cég sikeres működéséhez szükséges a nemzetközi piacokon elvárt minőségű munka.

Mivel egy minőségbiztosítási rendszer nem mondja meg, hogy mit és hogyan csináljunk, hanem inkább rögzíti azt és segít fenntartani az állandóságot, nagy fába vágtuk a fejszénket amikor elhatároztuk a minőségbiztosítási rendszer bevezetését.

Ma már nem titkoljuk, hogy mennyi fejtörést és szervezési munkát igényelt egy olyan termelési és vállalatirányítási struktúra kialakítása, mely lehetővé tette, hogy 1995-ben megszerezzük az első, ISO 9002:1987 szabvány szerinti minőségbiztosítási certifikátunkat.

Ma már szinte természetes, hogy rendelkezünk minden folyamatunkra tanúsítvánnyal, de még most is átélhető az első alkalomra való készülés izgalma.

Maga a tanúsítvány persze „csak egy papír” és valóban a felkészülés számít, de van egy ennél sokkal fontosabb eleme az első megszerzésének, ez pedig az a pillanat amikor mi magunk is megértettük, hogy innentől egy másik csapatban játszunk, egy olyan szakmai közösség tagjai lettünk, akik tudják, hogy mit akarnak elérni és világosan látják a hozzávezető utat. Egy olyan utat tűztünk ki akkor melyet azóta sem hagytunk el és most is járjuk, legyen néha bármilyen rögös is.    

Folyamatosan keressük az újabb megoldásokat, hogy minél kreatívabban tudjuk ügyfeleink igényeit kiszolgálni. Mérnök csapatunk saját fejlesztésű szerszámokkal, összeszerelő automatákkal segíti a termelést. 

Tudatában vagyunk annak a környezeti terhelésnek, melyet a műanyag termékek helytelen használata és hulladék kezelése okoz, a műanyag azonban ma már elválaszthatatlan és sokszor hasznos része életünknek. Munkánk minden területén  igyekszünk a környezeti hatásokat csökkenteni és felelősségteljesen gondolkodni a műanyagról.

Függetelenül attól, hogy kis sorozatú vagy hónapokon esetleg, éveken átnyúló mennyiségi termelésről van szó, számunkra csak a minőségi termelés az elfogadható. A minőség megőrzésén mindennap dolgozunk folyamatos fejlesztése pedig értékrendünk része.

Partnereink

Pályázatok

Pályázat 1
GINOP-1.2.1-15-2015-00492
Pályázat 1
GINOP-1.3.3-16-2016-00001

Tanúsítványok