Globális versenyben

By in
2498
Globális versenyben

Sohasem gondoltuk volna, hogy mi Pécsváradról egy globális gazdasági verseny részesei vagyunk, de hamar megtanultuk, hogy mégiscsak.

Volt egy időszakunk a 2000-es évek elején amikor nagyon felfutott a termelésünk egy adott brandnél. Annyira, hogy az évtized közepére már több mint 60 féle terméket gyártottunk és jelentős volt a kézi összeszerelés igénye is. Ezzel úgy mindenki rendben is volt, mígnem a cég úgy döntött, hogy a Távol-Keletre telepíti ezt a gyártói kapacitást és elmaradtak a megrendelések.

Mi azonban kitartottunk az áraink és szolgáltatásaink mellett. Mindeközben igyekeztünk a minőségi mutatóinkat folyamatosan javítani, mert akkor is hittünk abban, hogy minőségi munkát csak megfelelő munkakörülményekkel és versenyképes jövedelemmel lehet elvárni. Egy értelmetlen árverseny persze mindezt tönkre tette volna.

Az idő bizonyította, hogy helyesen döntöttünk. Az iparjogi bizonytalanságok, a távol-keleti munkaerő árának emelkedése visszahozatta a termelést Európába. Itt pedig mi már bizonyítottunk partnerünknek, szóval ismét együtt dolgozunk.

A verseny valóban globális, de mi továbbra is hiszünk a helyi értékek erejében.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)