Mi is az az overmolding?

By in
2554
Mi is az az overmolding?

Igen, bizony ez több dolgozónknak is nagy kérdés volt mielőtt megismerkedhettek a CabTec céggel és termékeivel. Sőt nemcsak a termékekkel, de az egész technológiával, gépekkel és a szerelési feladatokkal, ugyanis mind a mai napig fontos partnerünk a CabTec.

2009-et írtunk, amikor szorosabb kapcsolatba került a két cég és a Kresz & Fiedlernél elkezdtük a kábelre való fröccsöntést, ami nagyon komoly előkészületeket igényelt.

 Azt alapvetőnek mondhatjuk, hogy a CabTec szekszárdi telephelyének minden szögletét bejártuk és igyekeztünk a legtöbbet megismerni a technológiából, de a dolog azzal folyatódott, hogy a megbízó munkatársai hosszú napokat töltöttek nálunk a betanítással, a technológia pontos beállításával és a minőségi termelés létrehozásával.

Mindannyiunk javára vált a közös munka, hiszen mind a mai napig gyártjuk és szereljük a CabTec termékeket. A tudás és a technológia a birtokában bővíthettük szolgáltatási és gyártási kínálatunkat, annyira, hogy ma már olyan természetességgel mondja ki nálunk mindenki az overmolding kifejezést, mintha azt mondanák fapapucs. Pedig igazából technológia transzfer.

54321
(1 vote. Average 5 of 5)