Új piacokra törünk

By in
2293
Új piacokra törünk

A kétezres évek első felében szépen jött fel a gazdaság, előszele sem volt a néhány évvel későbbi válságnak. A termelésünk is folyamatosan nőtt, bár a vezetés lelki szemei előtt felvillantak a vészjelzők amikor érezhetővé vált, hogy a távolkeleti olcsó munkaerő viszi el a megrendelésket. Új piacok felé kellett fordulnunk, hogy kitettségünket csökkentsük és több lábon is meg tudjunk állni.

Minden ilyen próbálkozásunk újabb fejlődést hozott. Az egészségipari megrendeléseink, mint a KAVO, EUROJET nemcsak egészen új termékeket jelentettek, de be kellett vezetnünk az ún.  tiszta technológiát is. Nem okozott különösebb nehézséget, mégis egy újabb piaci előnyt jelentett, hogy képesek vagyunk az egészségipar számára műanyag alkatrészeket gyártani.

Mivel műanyagra a szabadidős iparágakban is szükség van, sikerült az akkoriban népszerűvé váló automata bowling és teke pályák működéséhez hozzájárulnunk, de talán kevesen gondolták volna, hogy Pécsváradon készültek amerikai fitness gépek egyes alkatrészei is.  

54321
(1 vote. Average 5 of 5)